ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΓΚΕΛ

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach, Αικατερίνης Γκέλη - MD Ιατρός Ακτινολόγος

Curcugkel: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, online, μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά Curcugkel
Από αρχαιοτάτων χρόνων, μία από τις πιο κρίσιμες ανάγκες διά τη συνύπαρξh των ανθρώπων ήταν και είναι η επικοινωνία.

Αυτό το γεγονός οδήγησε στη δημιουργία των γλωσσών. Οι γλώσσες έθεσαν τις βάσεις για τη δημιουργία των επιστημών. Τα θεμέλια της επιστήμης είναι τα μαθηματικά και το σημαντικότερον εργαλείον αυτών, είναι ο αριθμός.

Οι αριθμοί, είναι πνευματικές οντότητες και οι άνθρωποι τους έχουν 

αποδώσει διάφορες γεωμετρικές μορφές, οι οποίες ευρίσκονται στο χώρο των δύο διαστάσεων όπως και τα γράμματα.

Μία πολύ καλή ερώτηση που προκύπτει εδώ, είναι: τί δημιουργήθηκε αρχικώς; οι αριθμοί ή τα γράμματα;

Ο πρώτος πολιτισμός που ανεγνώρισε και χρησιμοποίησε αυτό το σύστημα μεταξύ των γραμμάτων και των αριθμών, ήταν ο ελληνικός, ο οποίος ανεκάλυψε το αλφάβητον 5700 έτη π.Χ. τουλάχιστον.

Το γεγονός αυτό, φαίνεται από την ανακάλυψη της πινακίδος του Δισπηλιού, η οποία περιέχει γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου και χρονολογείται τουλάχιστον 5700 έτη πριν από τη γέννηση του Χριστού[1, 2].

Έτσι καταρρίπτεται πλήρως ο μύθος περί του φοινικικού αλφαβήτου και
της δήθεν προελεύσεως της ελληνικής φυλής από την ινδοευρωπαϊκή.

Υπάρχει μία, ένα προς ένα και επί συνάρτησις, η οποία αντιστοιχεί έκαστον εκ των 27 γραμμάτων του ελληνικού αλφαβήτου με τους αριθμούς των εννέα μονάδων, των εννέα δεκάδων και των εννέα εκατοντάδων.

Αυτή, αποτελεί το ελληνικόν αλφαριθμητικόν σύστημα των 27 γραμμάτων και αριθμών.

Οι αριθμοί από το 1 έως και το 9 (μονάδες) αντιστοιχίζονται από τα γράμματα άλφα έως και θήτα, από το 10 έως και το 90 (πολλαπλάσια του 10) αντιστοιχούν εις τα γράμματα ιώτα έως και κόππα, ενώ από το ρω έως και το σανπί υπάρχει αντιστοιχία των εννέα εκατοντάδων, δηλαδή των πολλαπλασίων του αριθμού 100 και επομένως των εννέα αριθμών από το 100 έως και το 900.

Ο αριθμός που εξάγεται από το άθροισμα όλων των αριθμών που αντιστοιχούν εις τα γράμματα μίας λέξεως σύμφωνα με το αρχαίον Ελληνικόν αλφαριθμητικόν σύστημα, ονομάζεται λεξάριθμος ή εάν πρόκειται για το άθροισμα λέξεων μίας φράσεως, τότε καλείται λεξαριθμικόν άθροισμα. Η αριθμητική ισότητα δύο λεξαρίθμων καλείται λεξαριθμική ισοψηφία [3].

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΌΠΟΥΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα:


Αρχίζουμε υπολογίζοντας το άθροισμα των γραμμάτων της λέξεως αριθμός. Έχουμε:
Αριθμός = 1+100+10+9+40+70+200 = 430

Όμως, ο αριθμός, είναι το εργαλείον των μαθηματικών και το γεγονός αυτό, μας κινεί την περιέργεια να υπολογίσουμε και τον αριθμόν της λέξεως μαθηματικά.

Όταν ολοκληρώσουμε τον συγκεκριμένον υπολογισμόν, μας περιμένει μία έκπληξη.
Ο αριθμός της λέξεως μαθηματικά, είναι και αυτός 430.

Πράγματι:
Μαθηματικά = 40+1+9+8+40+1+300+10+20+1 = 430

Οι έννοιες που απεικονίζονται από τις λέξεις αριθμός και μαθηματικά συσχετίζονται, διότι χωρίς τον αριθμόν, τα μαθηματικά δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν.

Εφόσον λοιπόν οι αριθμοί είναι οι νόμοι του κόσμου, ποία θα μπορούσε να ήταν η αριθμητική σχέση μεταξύ των αθροισμάτων των λέξεων αριθμός και νόμος;

Υπολογίζοντας τον αριθμόν που παράγεται από το άθροισμα των αριθμητικών αξιών των γραμμάτων της λέξεως νόμος, καταλήγουμε και πάλι εις τον αριθμόν 430.

Είναι εντυπωσιακόν:

Νόμος = 50+70+40+70+200 = 430

Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Αργυρόπουλο, διάσημο Έλληνα Μαθηματικό και ερευνητή οι λεξαριθμοι του Κουρκουγκελ [Curcugkel], της μικκυλιοποιημένης κουρκουμίνης, της κουρκούμης μακράς, του κουρκουμά και της κουρκουμίνης έχουν ως ακολούθως:

ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΓΚΕΛ = ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ = 1508
ΚΟΥΡΚΟΥΓΚΕΛ = ΦΥΣΙΚΗ = 1138

ΜΙΚΚΥΛΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ = 2059
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ = 2059

ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ΜΑΚΡΑ = 1290 !!!
Η ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ = 1289
Η ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΔΟΜΗ = 1289

ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ = ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ = ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ = 1321

Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ = ΔΡΑΣΙΣ + ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ = 1391


ΟΥΣΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ = 1869 .΄.
Η ΙΑΣΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ = 1870 .΄. !!!

 

 

Tο Curcugkel σας αποστέλλεται ταχυδρομικά, σε κάθε πόλη ή περιοχή της Ελλάδος (Ταχυμεταφορές Speedex) στην τιμή των 25.11 Ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ [συν 2,00€ μεταφορικά + 1,86 αντικαταβολή (σύνολο 3,86 Ευρώ)].

Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνώντας: Σταθερό: 2741026658, 2744023768. Κινητό: 6944280764 ή στέλνοντας mail: pharmage@otenet.gr ή μέσω του e-shop της pharmagel. Αν είστε κάτοικος Κύπρου ή άλλης χώρας του εξωτερικού επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας πληροφορήσουμε το κόστος των μεταφορικών.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00π.μ-13.00 μμ.
Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να το παραγγέλλετε, στέλνοντας mail στη διεύθυνση pharmage@otenet.gr, ή με SMS γράφοντας ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ταχυδρομικό τομέα, τηλέφωνο επικοινωνίας.


Τα αναγραφόμενα στο παραπάνω άρθρο είναι  επιστημονική ενημέρωση των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελούν μέσα διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελούν ιατρική συμβουλή για ασθενείς. Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση. Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά χορηγούνται συμπληρωματικά με τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη.Δήλωση: Η ιστοσελίδα www.curcumin.gr έχει βασιστεί στις ιατρικές γνώσεις και απόψεις του  Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη, οι οποίες είναι πάντοτε βιβλιογραφικά τεκμηριωμένες. Κάθε πληροφορία της ιστοσελίδας www.curcumin.gr δεν μπορεί να υποκαταστήσει την προσωπική σχέση οποιουδήποτε με το γιατρό του, ούτε αποτελεί ιατρική συμβουλή. Σκοπός του Δρ Γκέλη με την ιστοσελίδα www.curcumin.gr είναι να μοιραστεί τις γνώσεις και ιατρικές εμπειρίες του με όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν την ιατρική τους πληροφόρηση και να ενημερωθούν για θέματα διατήρησης της υγείας, του καλώς έχειν και προληπτικής ιατρικής.Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας.
  Ο συγγραφέας του παραπάνω άρθρου, Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, δημιουργός του curcumin.gr, σας ευχαριστεί που αφιερώσατε τον πολύτιμο χρόνο σας, για να διαβάσετε το παρόν άρθρο. Αν θα θέλατε να λαμβάνετε την ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ του Δρ Δ.Ν.Γκέλη μπορείτε να εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας email στέλνωντας μας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομειου, μέσω της παρακάτω φόρμας.